Leasingtyper

Flexleasing hænger ofte også sammen med importleasing, flex ordninger ofte er skruet sammen omkring brugte biler, der er mere end tre år gamle på grund af skatte- og afgiftsforhold.

Flexleasing

Ved leasing af brugte biler over, der er mere end 3 år gamle behøver man kun at betale registreringsafgiften løbende med 0.5% af afgiftsbeløbet + en renteregulering.

 

Når man flex leaser en bil er der ofte tale om en dyr brugt bil, der er mere end 3 år gamle, der kører på forholdsmæssig afgift. Leasingperioden kunne være på 3 år. Efter leasingperioden kan man vælge enten af betale resten af registreringsafgiften eller sælge bilen til udlandet uden afgift. Skulle registreringsafgiften falde, kan man jo vælge at sælge bilen i udlandet.

Ved en bil ældre end tre år er skatteværiden af f.eks. fri bil ikke lngere nyværdien, men brugtvognsværdien, derfor er det billigere at køre i en brugt importbil end i en ny bil, der skattemæssig takseres til byværdien. Efter tre år er det handelsværdien.

Flexleasing kan også suppleres med splitleasing og sæsonleasing.

Forløbet for en flex aftale er normalt denne, at man enten selv finder bilen i udlandet, eller man ser på et flex leasing selskabs katalog af brugte biler enten på lager her i landet eller til hjemhentning fra depot eller anden forhandler i et andet land - f.ek.s Tyskland.

Leasingselskabet udarbejder leasingaftale, hvor bilen efer underskrift sættes på danske nummer plader og regisrreres som leasingbil med forholdsmæssigt registreringsafgift. Normalt betaler man en pæn stor færste gangsydelse, der kan dække en forventet hel eller delvis afskrivning i leasingperioden, montering af satellitovervågning mv. Ofte kan der også indgå et depositum, der tilbagebetales efter end leasingperiode.

Enkelte leasingselskaber har sammenkoblet deres egen web sted med link og integration til f.ek.s mobile.de , hvor man selv kan finde bilen i Tyskand og klikke et par gange, hvorefter man kan se afgifter og størrelser for leasingydelser mv.

 

 

 

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time