Info

Her kan du læse lidt om forbrugerinformation.

Forbrugerinformation

Dette web sted har primært til hensigt at give besøgende et overblik over marked for billeasing for så vidt angår leasing priser i relation til de forskellige bilmærker og biltyper. Priserne er indhentet fra markedet på forskelligee tidspunkter og Billeasing.dk kan ikke garantere for rigtigheden af priserne ligesom det samme er tilfældet med hensyn til leveringsmuligheder for bilerne.

Man kan ikke via dette web sted indgå leasingaftale med Billeasing.dk som forbruger. For så vidt angår fuldfinansiering af bilanskaffelses på køb/lånebasis henviser vi til EuroCapital's andet web sted Bilkredit.dk Herfra kan man finde oplysninger og sende ansøgning mv. om billån.

Information til Erhverv kunder

For så vidt angår leasing til erhvervskunder kan vi p.t. alene tilbyde finansiel leasing. Som leasingkunde finder man selv frem til bilen og forhandler de nødvendige rabatter. Billeasing.dk kan efter en kreditvurdering med godkendelse tilbyde leasing, hvor man som leasingtager selv hæfter for restværdi, ligesom man selv kan bestemme løbetid og aftale størrelsen af første ydelse og eventuelt depositum mv. Som leasingkunde er man således selv i kontrol af hele forløbet i leasingperioden med de forskellige parametre som f.eks. km forbrug osv.

Med hensyn til kreditvurdering af virksomheden kræves der tre års regnskabs materiale suppleret med yderligere oplysninger om virksomheden.

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time