Om billeasing.dk

Her kan du læse lidt mere om hvem vi er - navn, cvr nummer etc. - og hvad vi foretager os

EuroCapital

Billeasing.dk er binavn til selskabet EuroCapital, der er selskabets hovednavn. Da dette web site alene henvender sig til person og virksomheder, der søger information omkring billeasing, har vi valgt at bruge binavnet som det gennemgående virksomhedsnavn på dette web sted - også på grund af, at binanv og domænenavn er det samme.

EuroCapital er en finansiel servicevirksomhed, der ud over oplysningsvirksomhed også er aktiv inden for finansiering til forbrugere og virksomheder. EuroCapital er et selvstændig virksomhed uafhængig af andre organisationers særinteresser - herunder bilimportører og bilforhandlere. Dette web indeholder hovedsagelig oplysniger omkring leasing.

På grund af den store interesse for bilanskaffelser, der er baseret på løsninger med lav eller ingen udbetaling har vi også for sammenlignings skyld medtaget link og information fra EuroCapitals web sted for billån - bilkredit.dk. Derfor har vi medtaget forskellige billånsberegninger således at man kan sammenligne en leasinganskaffelse med et køb baseret på et fuldfinansieret billån. Der er endvidere link til Bilkredit's beregnere og on-line ansøgning.

Selskabsinfo: Billeasing.dk aps. ( EuroCapital aps) cvr. nr. 21684988 - postboks 157 - 2860 Søborg. Dette er et oplysnings web site. Billeasing.dk har som sådan ikke en afdeling for kundemodtagelse for så vidt angår billeasing.

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time