Leasingtyper

Releasing er ofte brugt af leasingselskaberne, der videreleaser hjemtagne biler enten ved misligholdelse af en leasingafale eller efter endt primær leasingperiode.

Releasing

I stedet for at sælge hjemtagede leasingbiler - hvad enten der er i eller efter den primære leasingperode - vælger flere leasingselskaber at viderelease - release - dem til potentielle kunder.

Hvis bilen er tilbageleveret i utide kan man ofte blot fortsætte den oprindelige leasingafaale, dog uden at man skal betale startydelsen, da denne jo er betalt en gang af den forrige bruger.

Lad os antage, at det drejer sig om en 36 månedrs leasingaftale, hvor kunden har tilbageleveret bilen efter 12 måneder. Man kan fortsætte aftalen i de resterende 24 måneder til den gældende leasingydelse. Alligevel kan man som privatbruger aflere bilen efter 12 måned efter een måneds opsigelses varsel.

Der er økonomiske fordele ved re-leasing. Til gengæld kan en af ulemperne være, at der er et lille udvalg af biler til rådighed. Du skal derfor acceptere en bilmodel, der måske er tæt på dine ønsker men alligevel ikke helt.

Da garanti og service ofte er med i prisen kan du vel være indifferent overfor eventuelle tekniske probemer, da den økonomiske risiko er inddækket gennem leasingydelsen.

Til gengæld skal man være lidt skarp på sit km forbrug, der nu skal indpasses i enten en ny leasingprydelse eller en overtagelse af det med den tidligere kunde aftalte km forbrug i perioden.

Releasing kan også kombineres med importleasing, hvor leasingbilen hjemtages fra udlandet for at opnå den særlige afgifts besparese.

Men releasing kan være en økonomisk god genvej til en fornuftig leasingaftale.

 

 

 

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time