Billeasing - varebiler

Ofte som finansiel leasing

Det er ikke ualmindeligt, at en bruger af en varebil også gerne vil have den indrettet individuelt til f.eks. værktøj og reservedele. Endelig kan det også betyde noget, at der kan sættes reklamer og tekst på bilen, der denne jo er en reklamesøjle for virksomheden. Denne individualisering gør, at man ikke umiddelbart kan sætte en restværdi, som leasingselskabet vil hæfte for. Derfor er det almindeligt, at leasingtager - når det drejer sig om varebiler - selv påtager sig en risiko for bilens genplaceringsværdi efter leasingperioden samt antallet af kørte km.

Billeasing.dk ved EuroCapital, tilbyder leasing af varebiler til erhverv, når det er på ren finansiel basis. Her kan man selv sætte parametrene som man vil. I den forbindelse har vi lagt vor leasingberegner ud på nettet, således at man som interesseret kan udregne en leasingydelse ud fra sine egne forudsætninger. Da indkøbsrabatter ikke er så store på varebiler, kan man som udgangspunkt bruge de salgs priser, som de forskellige bilimportører skilter med på deres web sider for de enkelte varebiler - tillagt evt. ekstraudstyr og prisen for individuelt indretning samt reklamesider mv.

Foretag en finansiel leasingberegning

 

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender