Leasingtyper

En klassisk leasingtype, hvor operationelle omkostninger såsom service, service og restværdi risiko er medtaget i leasingydelsen og garanteret af leasinggiver.

Operationel leasing

Operationel leasing indeholder ud over finansierings elementet enten service, vedligeholdelse og eventuelle faste driftsudgifter også ofte en residual risiko, som leasinggiver har påtaget sig.

Inden for lastbiler - f.ek.s sættevogns trækkere - foretage leasing, hvor leasinggiver har påtaget sig risidual risikoen samtidig med, at ofte betydelige indkøbsrabatter er indeholdt i en rimelig leasingydelse.

Den operationelle model kan udvides til at være egentlig leje med flex udskiftning - f.eks. trailere, der indgår i en trailer eller sættevogns park for fleksibel udnyttelse af materiellet.

Inden for gaffeltrucks, der ogte har en lang levetid, er konceptet udvidet til nærmest at betale et abonnement for fast såvel som fleksibel beyttelse af udstyret.

 

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time