Leasingtyper

Splitleasing kræver omhyggelig administration af ordningen, men kan være yderst givtigt. Læs mere om det her.

Splitleasing

Splitleasing henvender sig til dem, hvor spørgsmålet om beskatningen af fri bil er afgørende for økonomien.

Ved splitleasing deles leasingaftalen og i to separate leasingaftaler, hvor den ene er en aftale mellem leasingselskabet og den ansatte og den anden leasingaftale er mellem leasingselskabet og den ansattes arbejdsgiver. Derved deles omkostningerne ved bilen mellem arbejdsgiver og arbejdstager med den frie delebil.

Det betyder imidlertid også, at du ikke beskattes af fri bil, da du jo selv betaler din andel. Hvis du kører meget erhvervskørsel bliver privatandelen så meget desto lavere, da privat procentdelen nu udgør en mindre del af de samlede omkostniger. Dvs byrdefordelingen tipper over til din fordel, hvis der er mange erhvervskilometre i forhold til de private.

Hermed kan du faktisk køre i en mere kostbasr bil uden at blive brandbeskattet af den private anvendelse.

Bemærk dog, at der er krav fra Skat vedørende en korrekt registrering af de kørte kilometre og fordelingen mellem erhverv og privat.

I dag løses problemet med kørselsregnskabet med en elektronisk kørebog, der logger kørslen. Kørebogen kombineres med en gps system, således at dine ture er helt kortlagte og med en klar dokumentation til skat. Bliver din kørebog forkastet af Skat, kan de imidlertid blive en meget kostbar affære

 

 

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time