Leasingtyper

Der er mange former for leasing. Leasing kan spores helt tilbage til oldtiden og er en meget klassisk anskaffelsesform for driftsmidler, udstyr og jordarealer mv. Selvfølgelig har bilbrancehn også taget leasing til sig og alle tilbyder nu billeasing som supplement til salg og billån.

Der er mange former for leasing.

Se vor information om de forskellige leasingtyper!

Vidste du, at dig og din arbejdsgiver kan i fællesskab indgå en aftale om leasing af en bil, således at du ikke bliver beskattet af fri bil, når du selv betaler for din "private" andel. Ordningen kaldes "split leasing".

Et leasingselskab behøver kun at betale registreringsafgift på bilen på månedsbasis - 1% for nye biler under tre år. Så snart bilen er over tre år betales der kun ½%. Dette kan udnyttes i f.eks. en flex leasing ordning, hvor man kun betaler afgift i den periode man bruger bilen. Ofte ser man sådanne ordninger, hvor der er tale om en dyrere bil over kr. 400.000,- der er mere end tre år gammel.

Så snart talen kommer på leasing af biler på gule nummer plader med specialopbygning osv. benytter man sig ofte af finansiel leasing.

Er du landmand vil du også foretrække sæsonleasing f.eks. at skulle betale leasingydelserne, når betaling af høsten er i hus.

Ønsker du at vie mere om de forskellige leasingtyper - herunder også at foretage finansielle leasingberegninger - kan du vælge fra den øverste menubjælkes drop down menu.

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time